Huur een top goochelaar op je bedrijfsfeest of evenement

Sfeerbeeld Armand Magic - Bekende Brugse goochelaar & mentalist

Door goochelaar, illusionist en mentalist Armand in te huren tijdens je bedrijfsfeest, personeelsfeest of evenement garandeert u zich van professionele animatie. Armand Magic werkt iedere opdracht tot in de puntjes af. Dit zowel in binnen- als buitenland. Een jarenlange ervaring en unieke stijl van performen maakt van goochelaar Armand een top entertainer die scoort op ieders feest of evenement. Goochelaar en mentalist Armand is bijzonder creatief in het uitwerken van eigen gecreëerde acts. Zo verwerkt Armand je logo of bedrijfsnaam subtiel in zijn acts of zet hij je product in de spotlight op een magische manier. Een herinnering voor het leven, waar nog lang over nagepraat en gespeculeerd wordt.

Illusionist Armand is een gevestigde waarde op Tommorowland in Antwerpen waar hij deel uitmaakt van het vaste animatieteam. Als enige en eerste officiële goochelaar ooit op het festival is dit iets waar hij bijzonder trots op is. Heel wat top merken deden reeds beroep op de hippe acts van Armand. Zo mocht goochelaar Armand voor Zespri Kiwi in Berlijn hun nieuwe logo, onder heel wat persaandacht, op magische wijze onthullen. In het Okura Hotel te Amsterdam en in de Eskimofabriek te Gent mocht illusionist Armand voor magie aan de tafels van topchefs zorgen tijdens de uitreiking van de michelin sterren voor Guide de Michelin.

 

Magnum Ice Cream bedankte hun bloggers en influencers met een magisch topevenement in het wondermooie Villa Empain te Brussel. Estée Lauder zette hun top verkopers extra in de kijker met een magisch evenement in het ’s Graevenhof te Schilde, Antwerpen. Goochelaar Armand mocht er de aftrap geven tijdens een 2 daagse teambuilding met als thema ‘You Are The Magician’. Perrigo hield een themafeestje in de Oude Vismijn te Gent voor hun klanten. Het thema ‘Roaring Twenties’. Hier mocht goochelaar Armand voor magie zorgen met een stage act in jaren ’20 stijl.

In het MAS te Antwerpen werd goochelaar Armand ingehuurd door Campari. Naast tablemagic mocht mentalist Armand ook de winnaar spectaculair onthullen van de Campari Negroni Competition. Iets waar NJAM tv en de pers gretig gebruik van maakte om deze voorspelling te vertonen op hun kanaal.

Voor Audi Belgium werd Armand Magic ingezet tussen de nieuwe modellen tijdens de voorstelling van deze chique bolides. Goochelaar Armand liep tussen de auto’s door om de genodigden onder hun neus te verwonderen.

 

Sfeerbeeld Armand Magic - Bekende Brugse goochelaar & mentalist

Het zijn slechts enkele voorbeelden van uiteenlopende opdrachten die illusionist Armand mocht vervullen. Telkens een waar succes en supertevreden klanten. Goochelaar Armand denkt mee met de klant en gaat geen enkele uitdaging uit de weg. Klasse entertainment leveren, mindf*ck en verwonderde blikken tevoorschijn toveren is het absolute doel van deze top goochelaar. Vraag gerust naar meer informatie om ook uw bedrijfsfeest, personeelsfeest of evenement die magische touch te geven.

Sfeerbeeld Armand Magic - Bekende Brugse goochelaar & mentalist

Let’s get in touch

Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden en uw wensen. Samen werken wij aan uw evenement.

Contacteer ons