Een goochelaar op je trouwfeest, het perfecte alternatief voor het dansfeest

Trouwen, het mag weer.

Vanaf 1 oktober zijn begeleide huwelijksfeesten en gelegenheden terug onbeperkt toegelaten in feestzalen, eventlocaties en restaurants. Heel wat koppels (en eigenaars van feestzalen, cateraars, weddingplanners,…) deden waarschijnlijk een klein vreugdedansje na het horen van het nieuws. Velen hebben immers al voor een tweede of derde keer hun grote en mooiste dag dienen uit te stellen. Dansen is nog steeds niet toegelaten, met uitzondering van de openingsdans.

Dit betekent niet dat je feest daarom stil en saai moet verlopen, integendeel! Goochelaar Armand bied een unieke formule aan om van je trouwfeest, jubileum of familiefeest het meest magische feest te maken waar jullie genodigden nog lang over zullen praten. Een herinnering voor het leven, waar verwondering, interactie en plezier de kernwoorden van Armand’s acts zijn.

Sfeerbeeld Armand Magic - Bekende Brugse goochelaar & mentalist

Als tafelgoochelaar of close – up goochelaar ga ik van tafel naar tafel en zorg voor verwondering recht onder de neus van je gasten. Verbondenheid staat centraal die dag en ik speel hier perfect op in door mijn specifieke manier van omgaan met je geliefden. Zowel kinderen als volwassenen worden betrokken en ondergedompeld in de wereld van magie en verbazing. Hippe kaarttrucs, complete mindf*ck en grappige anekdotes passeren de revue. Het is trouwens het ideale moment om bepaalde mensen op een spectaculaire en magische manier in de bloemetjes te zetten. Geloof me dat je getuigen, je ouders,… deze manier van dankjewel zeggen nooit ofte nimmer nog gaan vergeten.

Als trotse en trouwe partner van het boekingsplatform House Of Weddings heeft u de zekerheid dat u met Armand Magic exclusiviteit en entertainment van de bovenste plank boekt. Dit kwaliteitslabel, wat enkel met de beste huwelijksleveranciers werkt, draagt klasse en kwaliteit bijzonder hoog in het vaandel.

Totaalbeleving, een ‘instant feel good’ moment creëren bij je gasten en een herinnering voor het leven zijn alvast mijn beloftes naar jullie toe!

Just believe in the power of magic and love,

Armand

Sfeerbeeld Armand Magic - Bekende Brugse goochelaar & mentalist

Let’s get in touch

Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden en uw wensen. Samen werken wij aan uw evenement.

Contacteer ons