Goochelaar Armand beleeft een magische zomer in Durbuy – Greenfields

‘Echte magie in Durbuy’

Ondanks het voorbije moeilijke covid jaar is het een drukke zomer voor de Brugse goochelaar Armand Magic. Ik blik vooruit op enkele leuke weken vol magie en spektakel. Eindelijk terug wat perspectief. Of toch weer niet?

Dolenthousiast maar met een bang hart toen ik vernam dat Tomorrowland me opnieuw zou inzetten tijdens hun 16° editie. Even ontgoocheld was ik toen ik hoorde dat het festival alsnog niet zal plaatsvinden dit jaar. Maar safety first…

Los van dit staan de komende weken terug heel wat familiefeesten, uitgestelde huwelijken, communiefeesten, babyborrels en bedrijfsfeesten op de planning. Het is bijzonder fijn te zien dat mensen opnieuw ‘voorzichtig’ kunnen feesten en plezier maken.

Afbeelding Armand Magic
Afbeelding Armand Magic

Iedere opdracht is voor mij belangrijk en uniek maar de bijzonderste deze zomer is toch wel deze op de Green Fields van Marc Coucke te Durbuy. Green Fields, dè glampingervaring bij uitstek in de prachtige Ardennen. Ik word er ingezet als tafelgoochelaar en voorzie de gasten van kleine magische wondertjes. Zo kun je me er treffen aan het zwembad of naast het podium waar de dj het ’s avonds van me overneemt. Een magische warming up, met een lekker drankje en hapje erbij zorgen voor een exclusieve totaalbeleving.

Ik had er net een paar dagen voordien mijn eerste optreden opzitten daar toen het noodlot toesloeg. Vreselijke beelden bereikten ons al snel en het greep me naar de keel. De natuur kan zo mooi maar des te meer onverbiddelijk zijn. Op zo een moment wenste ik dat ik echt kon toveren. Maar ’the show must go on’ en ik hoop dat mijn magie het leed wat kan verzachten. Uiteraard kan ik dit niet zomaar laten voorbijgaan. Ik heb besloten om een deel van de opbrengsten van mijn optredens in Durbuy te storten naar het Rode Kruis. Mijn gedachten en medeleven gaan uit naar iedereen die getroffen is.

Ik hoop jullie talrijk te mogen verwelkomen en verbazen op de feeërieke Green Fields in Durbuy, waar het echt magisch vertoeven is!

Afbeelding Armand Magic
Sfeerbeeld Armand Magic - Bekende Brugse goochelaar & mentalist

Let’s get in touch

Wij bespreken graag vrijblijvend de mogelijkheden en uw wensen. Samen werken wij aan uw evenement.

Contacteer ons